På Krokoms Guldkväll lyfts kommunens hjältar fram, både enskilda personer och företag.  2018 års Guldkväll kommer att hållas i Jämtkrafthallen i Ås fredag den 5 oktober. Arrangemanget sker i samarbete av Ås Framtid.

För underhållningen under kvällen står Andreas Johnson, Elin Nordén, Hanna Nutti, Marit Eriksson och Sisanda tillsammans med husbandet Trion.
Krokoms kommun vill uppmuntra och premiera personer, organisationer och föreningar, som bor och är verksamma i kommunen och som gör skillnad. Med kommunens priser och stipendier vill vi stimulera till hållbar utveckling med förbättrad miljö, ekonomisk tillväxt, social sammanhållning, mångfald och minimerad klimatpåverkan.

Nominera till priserna!

Biljetter
Biljetter kommer att finnas till försäljning från och med den 1 juli 2018.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *