Fredag 4 maj det dags igen och vi har nu lagt matstafetten under cykelvänlig årstid! Konceptet på Matstafetten är enkelt.
Ni anmäler er som ett par, men det går givetvis bra att anmäla sig med en kompis också. Sedan mixar vi alla anmälningar så att varje par kommer att bjuda sig själv och två andra par på antingen förrätt, mellanrätt (den behöver inte vara så stor eftersom man blir väldigt mätt ändå) eller dessert. Vid varje rätt så har ni dryga timmen på er att äta och givetvis att lära känna varandra innan det är dags att åka vidare och möta två nya par. Innan kvällen är slut så har ni träffat sex nya par som bor i Åsbygden samt ätit en trerätters middag!

Det roliga slutar givetvis inte där. Sedan är det dags att möta upp samtliga deltagare i Matstafetten på Ås föreningshus. Så varmt välkomna på en festresa rakt in i vardagsrummet hos Åsbor ni annars kanske aldrig hade träffat, men som efteråt kan vara vänner för
livet!

Låter det intressant? Fyll i era kontaktuppgifter på www.sv.se sök på matstafett, så skickar vi en inbjudan med mer info till er per e-post. Anmäl dig redan nu! OBS! senast 16 april så att vi hinner planera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *